Vijesti Privreda “M-lider” predstavio novi katalog proizvoda

“M-lider” predstavio novi katalog proizvoda

0

Preduzeće “M-lider” predstavilo je katalog proizvoda koje njihovi klijenti mogu nabaviti u ovoj poslovnoj godini.

U ponudi se nalazi sitni kancelarijski pribor, olovke, markeri, štampači i toneri, te kancelarijski reklamni materijali.

U “M-lideru” ćete pronaći i različite vrste trake, streč folije i folije za pakovanje, kvalitetne rokovnike i sveske, registratore i različite vrste fascikala, fotokopirni papir, ukrasnih i papira u boji, te bločića i ostalih sličnih artikala, trajne markete i kompletan “pisaći” program.

Iz ponude posebno izdvajaju majice domaće proizvodnje i uslugu štampanja.

– Svim klijentima dolazimo sa uzorcima i na licu mjesta pravimo konkretne dogovore vezane za štampu i cijene artikala. Štampanje se obavlja na profesionalnim mašinama za štampanje od tampon-štampe, sito-štampe, uv štampačem, presom, tehnikom “karusel”, suvim žigom, ploterom, štampač za sublimaciju i slično, kažu u “M-lideru”.

higijenski pribor za opremanje toaleta, odnosno držače papira, dozatore rolne papira, toalet papir, ubruse i deteredžente.

Inače, preduzeće osnovano 2017. godine vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijala, opreme za računare i reklamno-poslovne galanterije, “M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066 064 092 ili adresu e-pošte [email protected].

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here