Vijesti Privreda “M-lider”: Prezentacijom proizvoda i usluga obilježen mini-jubilej – FOTO

“M-lider”: Prezentacijom proizvoda i usluga obilježen mini-jubilej – FOTO

0

Prezentacijom ponude proizvoda i usluga koje pružaju, zajedno sa više od stotinu poslovnih partnera i saradnika, preduzeće M-lider obilježilo je dvije uspješne godine poslovanja.

Želja nam je bila da predstavimo sve ono što smo do sada uradili, ali i da našim partnerima pokažemo šta sve mogu od nas očekivati u budućnosti, kaže vlasnik i osnivač preduzeća Milan Tadić.

I u narednom periodu nastojaćemo da efikasno i profesionalno odgovorimo na sve zahtjeve i potrebe vezane za kancelarijsko poslovanje naših klijenata, te da iskoristimo svaku priliku da unaprijedimo svoju ponudu i usluge. Takođe, željeli smo se našim saradnicima prirediti mali znak pažnje za dosadašnju saradnju, naglasio je Tadić, zahvalivši se salonu „Marco Polo“ na izvanrednoj saradnji i gostoprimstvu.

Inače, preduzeće osnovano 2017. godine vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijala, opreme za računare i reklamno-poslovne galanterije, “M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva.

U svom radu poštuju dva osnovna mota „sve za Vašu kancelariju pod jednim krovom“ i „ne postoji artikal koji nije dostupan“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here