Vijesti Politika Maja Pjeranović član Predsjedništva Mladih socijaldemokrata Republike Srpske

Maja Pjeranović član Predsjedništva Mladih socijaldemokrata Republike Srpske

0

U nedjelju je održana peta Izborna konferencija mladih socijaldemokrata Republike Srpske na kojoj je izabrano novo rukovodstvo podmlatka Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

U radu konferencije učestvovali su i delegati MSD Derventa, a iz njihovih redova dolaze i novi članovi Glavnog odbora MSD RS Nikola Kulaga i Vanja Gogić, dok je u Predsjednoštvo MSD-a izabrana Maja Pjeranović.

Inače, Izbornoj konferenciji prisustvovalo je 326 od 350 delegata iz cijele Srpske, koji su za novog predsjednika MSD-a izabrali Denisa Šulića iz Gradiške, a za njegovog zamjenika Aleksandra Đurđevića iz Bijeljine. Funkciju generalnog sekretara obavljaće Aleksandar Kesić iz Banjaluke.

OO SNSD Derventa

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here