Vijesti Kultura i obrazovanje “Malu” maturu proslavilo 123 učenika OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

“Malu” maturu proslavilo 123 učenika OŠ “Nikola Tesla” – FOTO

0

Svečanim defileom kroz centar grada, a potom i maturskom zabavom, 123 učenika završnih razreda OŠ „Nikola Tesla“ obilježilo je završetak osnovnoškolskog obrzaovanja.

Radi se o uspješnoj generaciji koja se dokazala na opštinskim, republičkim i regionalnim takmičenjima, naglasio je direktor škole Ljubiša Đurić.

Imamo 12 nosilaca Vukove diplome, najbolje među njima, učenika generacije Mihajla Nožicu i učenika generacije Osnovne muzičke škole Saru Dubajić. Iako smo imali otežane uslove rada, kako za učenike, tako i za nastavnike, zbog nemogućnosti korištenja naše škole, uspjeli smo ostvariti brojne uspjehe, istakao je Đurić.

Učenik genracije Mihajlo Nožica kaže da je iza njega lijepih devet godina.

Bilo je potrebno uložiti puno truda da bi se postigao ovaj uspjeh, ali sam zadovoljan. Ostaće lijepa sjećanja na drugarstva i nastavnike, a planiram da školovanje nastavim u opštoj gimnaziji, kaže ljubitelj stonog tenisa Mihajlo, dodajući da je uspjehe ostvario iz brojnih predmeta i takmičenja u pružanju prve pomoći.

Među učenicima Muzičke škole najbolja je bila Sara Dubajić.

Drago mi je jer sam đak generacije među mojih desetak kolega iz Muzičke škole. Nagrada je bilo dosta, kako onih putem interneta, tako i na redovnim takmičenjima. Želja mi je da upišem zanimanje carinski tehničar, istakla je Dubajićeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here