Vijesti Kultura i obrazovanje Manifestacijom “Tebi zvjezdo sjajna” započelo obilježavanje Dana žena

Manifestacijom “Tebi zvjezdo sjajna” započelo obilježavanje Dana žena

0

Tradicionalnom manifestacijom “Tebi zvjezdo sjajna”, u organizaciji IMIC “Zajedno”, večeras je u Derventi započelo obilježavanje Dana žena.

Radi se o našoj maloj zahvali našim majkama, sestrama i svim pripadnicama ljepšeg pola, kaže Fadil Pelesić, u ime organizatora.

Mi tako pokazujemo da smo da smo uz njih i istovremeno afirmišemo rad naših večerašnjih učesnika. Drago nam je da održavamo ovu tradiciju, jer je kultura nešto po čemu je svaki narod prepoznatljiv i predstavlja svoje duhovno bogatstvo, rekao je Pelesić.

U večerašnjem programu učestvovali su Hor „Mozaik“, Etno grupa SKUD “Derventa”, pjesnici Vera Ratkovac, Evita Bojkovac i Jasmina Radanović, te recitatori Vanja Ružičić i Fadil Pelesić.

Derventa Cafe

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here