Vijesti Sport Marjanović nastupom na Prvenstvu Austrije okončao prvi dio sezone

Marjanović nastupom na Prvenstvu Austrije okončao prvi dio sezone

0

Na Prvenstvu Austrije u kik-boksu Dervenćanin Mario Marjanović je osvojio bronzanu medalju u super teškoj kategoriji “kick light” iznad 94 kilograma.

Kako nije bilo prijavljenih boraca u kategoriji do 94, Marjanović je prebačen u super tešku kategoriju, što mu je donijelo i neravnopravnu borbu sa dugogodišnjim reprezentativcem Austrije Davidom Dominikovićem.

Uzimajuci u obzir da je razlika u visini i kilaži između nas bila 30 kg, da ja težim 90 on 120 kg, zadovoljan sam da sam borbu iznio na nogama. Sada slijedi ljetna pauza, a krajem avgusta i pripreme za kraj ovogodišnje sezone, kaže Dervenćanin sa austrijskom adresom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here