Vijesti Društvo Maturanti se oprostili od srednjih škola u dobrom raspoloženju – FOTO/VIDEO

Maturanti se oprostili od srednjih škola u dobrom raspoloženju – FOTO/VIDEO

0

Tradicionalnom automobilskom povorkom i slavljem uz zvuk nezaobilaznih trubača danas se 214 maturanata derventskih srednjih škola oprostilo od srednjoškolskih dana i godina.

Stručna i tehnička škola ove godine odškolovala je 124 novopečena ekonomska, turistička i poljoptiredna tehničara, te tehničara CNC tehnologija, kuvara i obrađivača metala rezanjem, dok je 90 učenika SŠC “Mihajlo Pupin” steklo diplomu opšte gimzanije, tehničara informatike i informacionih tehnologija, te električara-instalatera ili autoelektričara.

Dragi naši učenici, uprkos teškim izazovima s kojima ste se suočavali u ove 4 godine, ovu ste etapu svoga putovanja završili sjajnim uspjesima noseći sa sobom divne uspomene. Ako smo ponekad bili strogi prema vama, činili smo to u želji da vas pripremimo za mnogo veće izazove za koje znamo da vas očekuju, te smo se trudili što više učvrstiti vaše temelje prije nego što zakoračite u sljedeću etapu vašeg putovanja. Čast nam je izraziti naš ponos zbog vaših brojnih postignuća i uspjeha u svim područjima. Vaša slatka sjećanja zauvijek će ostati u vašim srcima. Sanjajte velike snove i budite optimisti, čime god se bavili u životu. Želimo vam svu sreću u danima koji stoje ispred vas, poručili su maturantima iz SŠC „Mihajlo Pupin“.

I dok će nekima ovo biti zadnji dan proveden u školskim klupama, mnogi će obrazovanje nastaviti na fakultetima i time okrenuti novu stranicu u svojim životima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here