Vijesti Kultura i obrazovanje Maturantima SŠC “Mihajlo Pupin” uručene diplome, istaknuta dostignuća i najuspješnijih u generaciji

Maturantima SŠC “Mihajlo Pupin” uručene diplome, istaknuta dostignuća i najuspješnijih u generaciji

0

Srednjoškolski centar „Mihajlo Pupin“ danas je upriličio dodjelu diploma za 90 maturanata koji su svoje srednjoškolske diplome stekli u tek završenoj školskoj godini.

Bila je ovo prilika i da se istaknui sumbolično nagrade najuspješniji učenici u ovoj generaciji.

S obzirom na važnost srednjoškolskih diploma za svakog maturanta, pored njih smo po prvi put pozvali i njihove roditelje, tako da je ova svečanost posebna. Srednjoškolska diploma je „ulaznica“ za život, a maturantima, kako onima koje očekuje posao, tako i onima koji će nastavaviti školovanje, želim sve najbolje, rekla je direktor škole Gordana Asentić.

Posebno su istaknuti uspjesi učenika generacije gimnazijalke Suzane Tešendić i elektrotehničara Dejana Adžića, učenika koji su se plasirali na republička takmičenja gimnazijalaca Adrijana Đurđevića i Marijane Zarić, te gimnazijalci Željana Biljanović, Nikolina Čolić i Natalija Balešević, kao i tehničari informacionih tehnologija Igor Lukić, Marko Lazić, Svjetlana Todorić, Marija Popara i Željka Balaban.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here