Vijesti Društvo Maturu proslavili i učenici Centra “Budućnost” – FOTO

Maturu proslavili i učenici Centra “Budućnost” – FOTO

0

Maturskom svečanosti, zajedno sa svojim nastavnicima i rukovodstvom ustanove, kraj školovanja sinoć su proslavili i učenici Centra za djecu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”.

Ove školske godine srednjoškolsko obrazovanje su završila dva fizioterapiutska tehničara koji će nastaviti dalje studije, te četiri modna krojača.

Jedan od maturanata je završio osnovnoškolsko obrazovanje, a srednju školu će takođe nastaviti u ovom centru i to na smjeru modni krojač.

Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ je sa radom počeo 1948. godine. Danas osnovnu i srednju školu pohađaju 44 učenika, a usluge dnevnog centra koriste 24 djeteta i omladinca sa smetnjama u razvoju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here