Vijesti Privreda “MB Motorsu” nagrada za stambeno-poslovni objekat “Vila Park” – FOTO

“MB Motorsu” nagrada za stambeno-poslovni objekat “Vila Park” – FOTO

0
Detalj sa dodjele nagrada

U Banjaluci je proteklog utorka i srijede održan Međunarodni sajam investicija i nekretnina na kojem je, među 50 izlagača iz 5 zemalja regiona, na poziv organizatora učestvovala i firma “MB Motors”. Derventsko preduzeće nagrađeno je za najbolji projekat vanjskog uređenja i komfora u stanovanju za proteklu godinu i to za stambeno-poslovni objekat “Vila Park”.

„MB motors“ je prošle godine završio izgradnju ovog jedinstvenog stambeno-poslovnog objekta koji se prostire na 2.700 kvadrata i koji je svojim stanarima u pravom smislu riječi pružio “novi stil življenja”. Objekat je dobio upotrebnu dozvolu odmah po završetku radova i svi stanovi su bez problema uknjiženi na kranje kupce.

Vila park Derventa

SPO “Vila Park” je poseban zbog komfornosti koje pruža 40 parking mjesta za stanare 22 stana, hodnicima u stubištu širokim 2,1 metar, ostavama i garažama u suterenu, te zelenom površinom veličine oko 600 kvadrata na kojoj se nalazi parkić sa dječijim igralištem, mini-terenom za fudbal i basket, roštiljem i pecanom, klupama za sjedenje i sličnim sadržajima koje pružaju stanarima mogućnost za kvalitetno provođenje vremena sa porodicom i prijateljima.

Novi projekti se redaju

Vila Medika

Ovo preduzeće nastavlja sa građevinskim poduhvatima. U izgradnji je novi stambeno-poslovni objekat “Vila Medika” u blizini Doma zdravlja. U tom objektu veličine 1.700 kvadrata nalaziće se 16 stanova i 2 poslovna prostora, od kojih je već rezervisano njih četrnaest. I to nije sve, jer je već na proljeće na istoj lokaciji planirana izgradnja druge lamele sa nove 24 stambene jedinice.

Za narednu godinu pripremamo još dva stambeno-poslovna objekta u centru grada, a njih ćemo javnosti prezentovati do kraja decembra, otkriva vlasnik Milanko Balešević Bix.

Privrednik koji se vratio iz inostranstva

Iako spada među mlađe derventske privrednike, jedan je najuspješnih poslovnih ljudi naše opštine, a njegova vrata nisu ostala zatvorena ni za brojne humanitarne akcije ni za sportske kolektive.

Prvu građevinsku firmu je osnovao prije 15 godina u Italiji, u svojoj 22. godini. To preduzeće, u kojem su većinu radnika činili majstori iz Dervente, Doboja i Teslića, poslovalo sve do 2013. godine.

Te godine u Derventi je registrovan “MB Motors” d.o.o, a na početku smo se bavili prodajom putničkih vozila. Ipak, želja za gradnjom i investicijama je prevladala pa je 2014. godine počela izgradnja prvog poslovnog objekta veličine 650 kvadrata u Polju, koji je trenutno u zakupu “Unitrade” d.o.o, zaključuje Balešavić.

Ovako izgleda nagrađeni “Vila park”:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here