Vijesti Društvo Memorandumom do bolje saradnje sa Ministarstvom i međunarodnim organizacijama

Memorandumom do bolje saradnje sa Ministarstvom i međunarodnim organizacijama

0

 

Zamjenik gradonačelnika Siniša Jeftić potpisao je u Gračanici Memorandum o saradnji u oblasti iseljeništva sa ministrom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Sevlidom Hurtićem.

Potpisivanjem ovog Memoranduma, nastoji se ostvariti efikasnija saradnja koja je rezultat obostrane koristi, a ogleda se u dodjeli grant srеdstava i putem projekata koje Ministarstvo zaključuje s međunarodnim organizacijama, saopštili su iz Gradske uprave.

Derventa je u proteklom periodu preko javnih poziva viših nivoa vlasti dobila sredstva za projekte u povratničkim mjestima Kuljenovci, Gornji i Donji Višnjik, Žeravac, Modran, Turski i Novi Lužani.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here