Vijesti Magazin “Meso sa naše farme”: Otvorena mesnica “ZP komerc”, kupce očekuju akcijske cijene...

“Meso sa naše farme”: Otvorena mesnica “ZP komerc”, kupce očekuju akcijske cijene svinjskog i junećeg mesa

0

Svoju poslovnicu u Derventi nedavno je otvorila i renomirana bijeljinska mesna industrija „ZP KOMERC“, koja u oblasti selekcije, uzgoja, proizvodnje i prerade mesa, spada u red vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Za svoje prve kupce pripremili su i akcijske cijene mesa koje dolazi isključivo sa njihovih domaćih farmi, kažu u ovom preduzeću.

Naše kupce očekuje najkvalitetnije meso po najpovoljnijim cijenama. U ponudi imamo svinjski but i svinjsku plećku bez kosti po akcijskoj cijeni od 6,20 KM, te svinjski vrat sa kostima po cijeni od 5,90 KM. Svježu svinjsku pečenicu u našoj novootvorenoj radnji možete nabaviti po cijeni od 8 KM, a svježu krmenadlu za samo 5,90 KM po kilogramu. Za ljubitelje junetine u ponudi je but, plećka, potplećka i vrat bez kosti po cijeni od 11,30 KM po kilogramu, kažu u „ZP komercu“.

Novootvorena mesnica “ZP komerc” nalazi se u Ulici Milovana Bjeloševića Belog, u blizini Autobuske stanice, a otvorena je radnim danima od 7 do 20, te nedjeljom od 7 do 15 časova.

“ZP komerc” je organizovan kao mesna industrija i u svom sastavu posjeduje repro-centar za proizvodnju svinja, farmu za proizvodnju junadi, proizvodni pogon za proizvodnju mesa i mesnih prerađevina te ratarsku proizvodnju na poljoprivrednom koncesionom zemljištu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here