Vijesti Kultura i obrazovanje “Milka i Neđo” u Centru za kulturu

“Milka i Neđo” u Centru za kulturu

0

Komedija “Milka i Neđo”, autorski projekat Radenke Ševo i Željka Kasapa, zasnovan na popularnoj seriji “Dobro jutro, komšija”, biće premijerno izvedena u četvrtak, 11. maja, u Centru za kulturu od 19 časova.

Kasap kaze da su on i Radenka Ševo stari članovi Studentskog pozorišta, te da su u ovaj projekat ušli s namjerom da repertoar ovog pozorišta približe i ciljnim grupama koje možda ranije nisu pratile rad glumaca u Podrum sceni.

– Što se tiče žanra, to je komedija, i to komedija – i situacije i naravi i karaktera. To su dva dobro poznata lika koja smo stavili u neobične okolnosti, poput da oni postanu prebogati ljudi, tajkun i tajkunica, tajfun i tajfunica, kaže Kasap.

Karte se mogu nabaviti na biletarnici Centra za kulturu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here