Vijesti Sport Milorad Subić izabran za najboljeg sportskog radnika Fudbalskog saveza Republike Srpske

Milorad Subić izabran za najboljeg sportskog radnika Fudbalskog saveza Republike Srpske

0

Na 9. manifestaciji “Dani fudbala”, koju organizuje Fudbalski savez Republike Srpske i Sportski žurnal, direktor Fudbalskog kluba Tekstilac Milorad Subić dobio je nagradu “Ilija Pantelić” koja se dodjeljuje najboljem sportskom radniku.

Subić kaže da nije očekivao da će biti laureat, kao i da je to priznanje čitavom sportskom kolektivu i opštini Derventa.

Ponosan sam na dobijenu nagradu i smatram da je ovo priznanje ne samo za mene, nego i za Derventu, lokalnu zajedmicu koja podržava sport, kao i priznanje Tekstilcu za čitav vijek postojanja. Priznanje dijelim sa mnogima koji su radili i rade u klubu, jer bez svih njih i mnogih drgih ja ne bih dobio ovo priznanje, rekao je Subić ovim povodom.

Podsjećamo, Subić je u u derventskom prvoligašu, što kao fudbaler, što kao funkcioner, duže od 36 godina, tačnije od 1983. Ratne 1993. godine bio je jedan od sportskih radnika koji je učestvovao u obnavljanju rada kluba, a i prije nego je okačio kopačke “o klin”, obavljao je razliite funkcije u klupskim strukturama, od člana uprave do sportskog direktora.

Godina 2004. bila je naročito važna za ličnu biografiju jer je tada proglašen za najboljeg sportskog radnika Dervente, a pripala mu je i plaketa tadašnjeg PFS Doboj za jubilarnih 10 godina fudbalskog rada.

Takođe, obavljao je i funkcije člana Izvršnog odbora POR Doboj i GFS Doboj, a u dva mandata i člana Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske. Pored navedenog, dugogodišnji je fudbalski delegat.

O dobitnicima nagradama za najboljeg fudbalera, mladog igrača, trenera i nagradu za životno djelo odlučili su članovi žirija i to potpredsjednici Slavko Basara (“Sportski žurnal”) i Ognjen Valjić (FS RS), kao i Oliver Gačić (Ministarstvo porodice, omladine i sporta), Milan Zubović (“Glas Srpske”), Zoran Prnjatović (Radio-televizija Republike Srpske), Dejan Kondić (ELTA televizija), Goran Arbutina (Mondo), Darko Basara (“EURO Blic”), Andrej Knežević (Alternativna televizija) i Slađan Jeremić (“Sportski žurnal”).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here