Vijesti Politika Ministar Gorana Zlatković u posjeti opštini Derventa

Ministar Gorana Zlatković u posjeti opštini Derventa

0

Ministar trgovine i turizma Gorana Zlatković boravila je danas u radnoj posjeti opštini Derventa, gdje se tom prilikom sastala sa načelnikom opštine Miloradom Simićem i opštinskim rukovodstvom. Tema razgovora su bila aktuelna pitanja vezana za privredni razvoj i privredne potencijale opštine.

Ministar Gorana Zlatkovic u posjeti opstini Derventa

Nakon obavljenih razgovora, ministarka je naglasila da će Vlada i resorno ministarstvo uvijek podržavati dobre projekte. Ona je podsjetila da je Vlada preko resornog ministarstva već ranije pomagala projekte iz oblasti turizma na području opštine Derventa ali da će tako biti i u buduće.

„Pružaćemo i dalje određenu finansijsku podršku za određene projekte ali u okviru raspoloživih sredstava kojima raspolaže Ministartstvo trgovine i turizma. Uvijek treba voditi računa da lokalna zajednica odnosno pojedini subjekti koji apliciraju sa idejnim projektima daju svoj vlastiti doprinos, jer je u tom slučaju lakše i Vladi i ministarstvu da daju podršku takvim projektima“, izjavila je Zlatkovićeva.

Načelnik opštine Milorad Simić je istakao da je bitno to što su vrata ministarstva otvorena za ovu lokalnu zajednicu, te naglasio da će ova opština ponuditi ozbiljne projekte od kojih će koristi imati i susjedne zajednice.

Radi se o projektima vezanim za ekologiju, zaštitu vodenog cvijeta i sliva rijeke Ukrine, te projektu zaštite od poplava.

TV Kanal 3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here