Vijesti Politika Ministar rada i boračko-invalidske zaštite posjetio opštinu Derventa

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite posjetio opštinu Derventa

0

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Petar Đokić boravio je juče u Derventi i tom prilikom se sastao sa načelnikom opštine Miloradom Simićem i predstavnicima Boračke organizacije.

Ministar rada i boracko-invalidske zastite posjetio opstinu Derventa

Povod za posjetu ministra Đokića opštini Derventa jeste dogovor oko rješavanja stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

„Da bi se konačno riješilo pitanje svih lica koja su obuhvaćena Vladinim programom o stambenom zbrinjavanju u Derventi je potrebno izgraditi još 22 stana, a za 42 porodice obezbijediti nepovratna sredstva za adaptaciju porodičnih kuća“ kazao je Đokić.

„Opština će obezbijediti zemljište, projekat i izgraditi infrastrukturu za izgradnju stambene zgrade“ dodao je Đokić.

Rukovodstvo opštine Derventa iskoristilo je sastanak sa ministrom i za razgovor o potencijalnim stranim investitorima koji imaju u planu investirati u ovu opštinu, čime bi se stvorili uslovi za nova radna mjesta.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here