Politika Lokalni izbori 2020 Mirko Šarović: Velika očekivanja od Lokalnih izbora u Derventi

Mirko Šarović: Velika očekivanja od Lokalnih izbora u Derventi

4
Foto: sdsrs.com

Rukovodstvo SDS-a, na čelu sa liderom stranke Mirkom Šarovićem održalo je danas sastanak sa derventskim odborom, glavna tema bile su pripreme za lokalne izbore.

Šarović je istakao da se SDS zalaže za redovno održavanje izbora i da ne vide razlog za njihovo odlaganje.

Mi očekujemo održavanje izbora u roku i prema tome smo organizovali aktivnost stranke, kazao je Šarović dodavši da vlast nije odgovorila na izazove koje je izazvao korona virus, te da je vanredno stanje izazvalo mnoštvo negativnih posljedica.

Naš koncept svakako se zasniva na reformama u ekonomiji i privredi. Naša stranka ima kadrove i odgovore na krizu koja nas neminovno očekuje zbog pogrešnih poteza koji su povlačeni u vrijeme trajanja vanrednog stanja, izjavio je Šarović.

Kada je riječ o podršci koju imaju u Derventi i rezultatima koje očekuju, Šarović je naglasio da su svjesni činjenice da imaju jakog, ozbiljnog i dostojnog protivnika.

Ali smatram da SDS ima dobru poziciju i svakako očekujem da će građani prepoznati vrijednosti koje naša stranka promoviše, zaključio je on.

Predsjednik OO SDS-a u Derventi Branko Katanić izrazio je zadovoljstvo posjetom čelnika ove stranke, dodavši da je to sjajna prilika da se sumiraju dosadašnje aktivnosti, te da se napravi plan za buduća djelovanja.

Što se tiče izbora, mogu da kažem da smo studiozno pristupili toj priči. Pandemija jeste stopirala naše aktivnosti, ali kako je uslijedilo popuštanje mjera mi se vraćamo još jači i još uporniji, kazao je Katanić te naglasio da su očekivanja od izbora velika i da dolazak predsjednika stranke smatraju ozbiljnom podrškom.

sdsrs.com

4 KOMENTARI

  1. sds je politicki mrtvac ,nema tu vise ni ljudi ni uticaja na politickoj sceni ,mislim da ce posle ovih izbora potonuti jos vise ,jer nista ne rade samo kritikuju vlast,vlast nije idealna ali nije ni losa i ako je svi ne podrzimo potanja cela drzava sistem,a ovi se vec 15 godina bore da dodju na vlast i drugo nista i ne rade i narod to vidi

  2. Ti Mladene izgleda ne zivis u Republici Srbskoj? Kad kazes nije idealna ali nije ni losa, mozes li bar jednu stvar da navedes u cemu valja? Prosli ste granicu dna a ti svejedno zadovoljan.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here