Vijesti Magazin Miss BiH: Ovako i Vi možete pomoći Kristini da stigne do same...

Miss BiH: Ovako i Vi možete pomoći Kristini da stigne do same završnice izbora ljepote

0

Kristina Perić, prva pratilja u izboru za najljepšu djevojku Republike Srpske, zajedno sa 21 učesnicom izbora za Miss BiH, nalazi se na petnaestodnevnim pripremama u Biogradu na moru.

Bliži 13. oktobar i finalno veče izbora za Miss BiH, a jedan od načina na koje će jedna od djevojaka osigurati nastup među 12 finalistica jeste dobijanje titule “Miss televotinga”.

Naime, gledaoci će moći da putem telefonskih poziva glasaju za svoje favoritkinje i pomoći im da ostvare bolji plasman.

Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 22. Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u direktnom TV prijenosu, saopštili su organizatori.

Da bi glasali za Dervenćanku Kristinu Perić potrebno je pozvati broj 096 840 820, a cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

Osim toga, Kristinu možete podžati i u izboru za Miss Internet BiH 2019 “lajkovanjem” njene fotografije (OVDJE), a da bi lajk bio važeći potrebno je “lajkati” i FB stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna Agencija Abc Models, te zapratiti stranicu na Instagramu “Abc Models Mgmt International”.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here