Vijesti Kultura i obrazovanje Mjesec besplatnog učlanjenja u NB “Branko Radičević”

Mjesec besplatnog učlanjenja u NB “Branko Radičević”

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” Derventa povodom 9. oktobra, Dana bibliotekara omogućila je svim zainteresovanim građanima besplatne članske knjižice. Prema riječima Mirjane Plisnić, direktorice biblioteke mogućnost besplatnog upisa produženo je tokom cijelog mjeseca oktobra.

Mjesec besplatnog uclanjenja u NB Branko Radicevic

Novi sadržaji 

– Trenutno imamo oko 1200 članova. Organizujemo i izložbu knjiga (djela Ive Andrića povodom obilježavanja 50-godišnjice od dobijanja Nobelove nagrade). Do kraja godine u planu imamo i puštanje etno-filmova  u saradnji sa Etnološkim muzejom Begrad. Uveli smo i neke novine, kao što je igraonica za djecu do šest godina i časovi engleskog jezika za djecu prvih razreda osnove škole – kaže Plisnićeva.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here