Vijesti Društvo Mještani zabrinuti zbog nagnutog stuba dalekovoda

Mještani zabrinuti zbog nagnutog stuba dalekovoda

0

Na dijelu dalekovoda Velika Sočanica – Crnča došlo je do naginjanja jednog od stubova, javljaju nam naši čitaoci iz ovog područja.

Mještani su zabrinuti jer se plaše da bi stub dalekovoda mogao da potpuno padne na zemlju i potencijalno ugrozi živote ljudi koji okolne obradive površine koriste. Razočarani su jer je više puta slučaj prijavljen Elektro Doboju – Radna jedinica Derventa, ali su obećanja ostala neispunjena.

Ipak, iz RJ Derventa poručuju da su upoznati sa problemom i najavljuju skoru sanaciju.

Obavještavamo vas da ćemo čim budemo raspolagali potrebnom mehanizacijom sanirati nedostatak, odnosno ispraviti i fiksirati stub. Takođe, u ranijem periodu nismo mogli izvršiti saniranje zbog zasijanih obradivih površina. Sada to nije slučaj, te ćemo u što skorijem periodu sanirati nedostatak, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here