Vijesti Privreda Mjesto stvaranja poslovnih veza: Nakon jednogodišnje pauze Sajam privrede i turizma ponovo...

Mjesto stvaranja poslovnih veza: Nakon jednogodišnje pauze Sajam privrede i turizma ponovo u standardnom terminu

1

JU Sportski centar Derventa, zajedno sa saorganizatorima iz Turističke organizacije našeg grada pripremaju 15. Sajam privrede i turizma koji će se ove godine održati uz pokroviteljstvo Vlade Republike Srpske i gradonačelnika Dervente.

Kao i do sada, Sajam će se održati u okviru Velikogospojinkih svečanosti, i to u period od 25. do 27. avgusta.

Kao i na prethodnim sajmovima očekuje se učešće preko 100 izlagača iz raznih oblasti privrede i veliki broj posjetilaca. Sve zainteresovane izlagače i posjetioce pozivamo na ovu tradicionalnu manifestaciju, na mjesto lijepog i opuštenog druženja, stvaranja novih prijateljstava i poslovnih veza, kažu organizatori.

Podsjećamo, trodnevna manifestacija odvija se na površini od 3.200 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora, uz brojne popratne sadržaje.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 053334090 i 065 470627 ili adresu e-pošte [email protected].

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here