Vijesti Sport Mladi atletičari nastupili na Prvenstvu Republike Srpske u brzom hodanju

Mladi atletičari nastupili na Prvenstvu Republike Srpske u brzom hodanju

0

Na Prvenstvu Republike Srpske u brzom hodanju održanom danas u Prijedoru atletičari Atletskog kluba “San” i atletske sekcije Derventa osvojili su zlatnu i tri bronzane medalje.

Dervenćanka Teodora Milojević je u disciplini 2000 m brzo hodanje za starije pionirke osvojila bronzanu medalju, a uspjeh Dervenćana su srebrnim medaljama upotpunili najmlađi članovi kluba Nikola Kosić u trci na 100 metara i Nensi Budišić u trci na 60 m, na revijalnom cicibanskom mitingu koji je pre prvenstva održan za najmlađe članove osvajanjem dve srebrene medalje.

Inače, Kristijan Marić je tituli juniorskog prvaka Bosne i Hercegovine u brzom hodanju na 10 000 m dodao i titulu mlađeg juniorskog prvaka Republike Srpske osvajanjem zlatne medalje u brzom hodanju na 5000 m. Aleksandar Đurić je u disciplini brzo hodanje za mlađe juniore na 5000 m osvojio bronzanu medalju, a Kristina Stojković u disciplini 5000 m brzo hodanje za  mlađe juniorke osvojila bronzanu medalju.

Ovom prilikom se zahvaljajujemo firmi “AL-M ” iz Dervente i firmi “Prokop inženjering” iz Prnjavora. Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj d.o.o, koji nam omogućuju odlaske na takmičenja ove godine, saopšteno je iz AK “San”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here