Vijesti Najave i obavještenja “Mladi pišu srcem”: Lokalni volonterski servis organizuje radionicu lijepog pisanja

“Mladi pišu srcem”: Lokalni volonterski servis organizuje radionicu lijepog pisanja

0

Lokalni volonterski servis Derventa će i ove godine, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih – 12. avgusta, organizovati razna promotivna dešavanja.

Od 6. avgusta LVS Derventa počinje radionica za kreativno pisanje, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Branko Radičević“.

U lijepo uređenom prostoru čitaonice zainteresovanim ćemo pomoći da, uz kvalitetni pribor i stručnu podršku iskusnog moderatora, savladaju osnove kaligrafije i poprave vlastitu vještinu pisanja. Svaki korisnik može sam odabrati vrstu pisma i prilagodjavati stečeno znanje usavršavanjem novim vještinama. Ove radionice su jako korisne za učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce i studente koji žele svoju kreativnost podići na viši nivo, a samim tim ostaviti pisani trag na kreativan i zanimljv način, poručuju organizatori.

Ovom prilikom polaznici će usvojiti znanja početnog niva kaliografije, a iz LVS poručuju da će od broja zainteresovanih zavisiti i dalje održavanje radionica u budućnosti.

Na Dan mladih promovisaćemo rezultate radionice, kao i niz promotivnih aktivnosti po izboru samih učesnika uz značajnu podršku organizatora, kažu u LVS.

Ove aktivnosti su dio Lokalne volonterske akcije “Mladi pišu srcem”, koja se realizuje u okviru Republičke volonterske akcije “Formiraj lanac”, a u saradnji sa Savezom volonterskih servisa Republike Srpske i uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske.

Zainteresovani mogu da se prijave na kontakt telefone 053/332-961,  053/311-311 ili 061/168-660.

Derventa Cafe

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here