Vijesti Društvo Mladi pomažu mladima

Mladi pomažu mladima

0

Prije nešto više od dva mjeseca u Derventi je osnovan pokret mladih “Perspektiva”. Odmah po osnivanju, bez puno euforije krenulo se sa planovima koji bi se mogli u kratkom vremenskom periodu realizovati i na taj način pomoći mladima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Pokret mladih Perspektiva

Opšte je poznato da je danas obrazovanje veoma skupo, pogotovo za one koji nemaju dovoljno novčanih sredstava. Nažalost, kroz dogledan vremenski period i osnovno obrazovanje moglo bi postati nedostupno za pojedine kategorije stanovništva. Upravo zbog toga mladi iz Perspektive su odlučili da prvo pomognu svima onima koji bi se mogli naći u takvoj situaciji.

Kako bi se sakupila određena materijalna i finansijska sredstva došlo se na ideju da se organizuje humanitarna žurka na otvorenom sa ciljem prikupljanja školskog pribora, odjeće i obuće. Tako bi se na jednom mjestu okupili svi mladi koji žele da pomognu, a ujedno se dobro zabave.

Žurka će biti održana u subotu, 25. avgusta u 20h, a suorganizator ove žurke je Cafe bar Imperija II u čijoj će bašti žurka biti održana. Organizator je pripremio promotivne cijene piva, votke i pelinkovca.

Ulaz je besplatan, ali organizatori preproučuju svim posjetiocima da sa sobom ponesu ponešto od školskog pribora te na taj način pomognu.

Istoga dana, od jutarnjih časova pa sve do održavanja žurke volonteri iz Perspektive će biti na mjestu održavanja žurke, pa svi koji žele mogu donijeti školski probor, odjeću i obuću koja će takođe biti proslijeđena onima kojima je zaista potrebna.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here