Vijesti Sport Mladi tekvondoisti učestvovali Ljetnjoj školi sporta u Trebinju

Mladi tekvondoisti učestvovali Ljetnjoj školi sporta u Trebinju

0

Deset članova Tekvondo kluba Derventa ovih dana završava svoj boravak u Trebinju na sedmodnevnom Ljetnom sportskom kampu kojeg organizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Radi se događaju koji okuplja najtalentovanije članove podmladaka klubova različitih sportova, tokom kojeg se održavaju različite edukacije i usavršavanja.

Pored treninga i redovnih sportskih aktivnosti održano je i predavanje na temu „Oporavak u sportu“. Članovi našeg kluba su iskoristili priliku da posjete i znamenitosti Trebinja, poput manastira Haercegovačka Gračanica i Tvrdoš. Sada nam predstoji ljetna pauza koja traje do 1. septembra kada počinju priprene za drugu polovinu takmičarske sezone, kažu u TK „Derventa“.

Inače, proteklih sedam dana u Ljetnoj školi sporta boravili su tekvondoisti, njih ukupno 39.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here