Vijesti Magazin Novi fitnes centar u gradu: Želimo da “BodyArt” polaznicima pruži više –...

Novi fitnes centar u gradu: Želimo da “BodyArt” polaznicima pruži više – FOTO

0

Brojne Dervenćanke i Dervenćani odlučili su da o svom i zdravlju vode računa trenirajući u novootvorenm „BodyArt fitnesu“.

Nove i moderne prostorije, te oprema koja zadovoljava sve potrebe za fitnes treninzima, pa čak i dio vježbi koje se izvode u teretani, dovoljan su razlog da više od stotinu polaznika brigu o svom fizičkom zdravlju prepusti licenciranim trenerima Anji Petrović i Dušanu Mariću.

Njih dvoje su se prije četiri mjeseca odlučili da pokrenu samostalan posao i da na taj način pokušaju da ostvare svoju egzistenciju.

Dušan, Džemal i Anja

Kada neko dodatno radi na sebi, više i zna i želja svakog čovjeka je da pokaže svoj kvalitet. Tako je i svakom treneru cilj da pokrene svoj kutak za treniranje, uprkos tome što je na početku sasvim sigurno postoji određena doza rizika, kao i u svakoj branši, pojašnjava Marić odluku da napusti stalan posao i posveti se svojoj velikoj ljubavi – fitnesu.

Do sada su formirane četiri ženske i jedna muška grupa, odnedavno zainteresovani treniraju u jutarnjem terminu, a po prvi put u Derventi ovaj studio će oformiti mješovitu muško-žensku postavu i započeti rad sa djecom. Kada se završi uređenje prostora broj klijenata će biti puno veći,

Najveći dio dosadašnjih treninga Dušan i Anja su vodili zajedno, ali je zbog njegovog angažmana na mjestu kondicionog trenera derventskog Tekstilca u zadnje vrijeme sa polaznicima više radila ljepša polovina ovog tandema.

Oboje smo prošli obuku i stekli licence. Radi se o sistemu treninga sastavljenog od različitih vidova vježbi kojima se treniraju mobilnost, koordinacija pokreta, treninzi snage i izdržljivosti na svakom treningu. Na osnovu tog sistema mi kreiramo kombinaciju vježbi koje baziramo se na kružnom treningu, što znači da na jednom terminu radimo sa više mišićnih grupa kako bi obuhvatili čitavo tijelo. Želimo da tijelo naših polaznika bude maksimalno funkcionalno, otkriva Anja, inače jedini ženski licencirani trener u našem gradu.

„BodyArt fitnes“ želi da svojim polaznicima pruži više, pa planiraju da treninge svojim iskustvima upotpune i neka poznata fitnes imena iz regije, a primjer za to je bilo i nedavno gostovanje Džemala Gekića. Takođe, u „BodyArt fitnesu“ mogu se nabaviti i dodaci prehrani renomiranog proizvođača Proteini.si.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code