Vijesti Kultura i obrazovanje Mogu li Dervenćani do trona “Ritmu Evrope”? Mogu, ali trebaju i našu...

Mogu li Dervenćani do trona “Ritmu Evrope”? Mogu, ali trebaju i našu podršku – VIDEO

0

Katarina, Ivana i Stefan, predstavnici Dervente na festivalu “Ritam Evrope”, imaju dobre šanse za visok plasman na ovoj muzičkoj smotri.

Naime, već gotovo mjesec dana traje SMS glasanje za učesnike festivala, a na posljednjem javnom presjeku glasanja 12. septembra mladi Dervenćani dobili su veliku podršku, najveću nakon predstavnika Lopara.

Podsjećamo, pobjednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija. Grad pobjednik kao nagradu dobija naredno domaćinstvo festivala i prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada, a djeca grada pobjednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljala.

SMS glasanje je otvoreno sve do proglašenja kraja glasanja tokom televizujskog prenosa festivala, a za mlade derventske umjetike možete podržati slanjem SMS poruke sadržaja “Pjesma 06” (razmak obavezan) na broj 091510720.

Takođe, festival “Ritam Evrope” će, prateći preporuke Vlade Republike Srpske i Ministarstva zdravlja, a po uzoru na Eurovision Song Contest održan ove godine u Holandiji, prikazivati spotove djece gradova i opština Republike Srpske.

– Na taj način bezbjednost djece i učesnika u ovom najvećem dječijem televizijskom programu i takmičenju ovog tipa u Evropi će biti maksimalno poštovana, saopštili su organizatori “Ritma Evrope”.

Pjevačica Katarina Čelić će predstaviti našu opštinu i Kraljevinu Dansku izvođenjem pjesme “Only Teardrops”, inače pobjednicom Evrovizije iz 2013. godine, uz plesne korake Ivane Simić i Srđana Jeftića.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here