Vijesti Najave i obavještenja Monokomedija Slobodana Ćustića “O glumatanju” u osinjskom Domu kulture

Monokomedija Slobodana Ćustića “O glumatanju” u osinjskom Domu kulture

0

Nakon prošlogodišnjeg gostovanja u Centru za kulturu, Dervenćani će ponovo biti u prilici pogledati monokomediju “O glumatanju” autora Slobodana Ćustića, ali ovog puta u njegovoj rodnoj Osinji. Naime, narednog petka (24. mart), osinjski Dom kulture ugostiće legendarnog glumca.

Radi se o autobiografskoj monokomediji kojom Ćustić na duhovit i autentičan način publici priča najzanimljivije detalje svog kasnog glumačkog školovanja. Radnja prikazuje prijemni ispit na glumi, koji je je veoma neizvestan i težak, mada naoko jednostavan.

Inače, Slobodan Ćustić rođen je 9. maja 1958. godine upravo u Osinji. Glumio je u velikom broju filmskih ostvarenja, a najpoznatiji je po ulozi u filmu “Kuduz”, kao i u filmovima i serijama “Tri karte za Holivud”, “Policajac s Petlovog brda”, “Do koske”, “Nož”, “Montevideo, Bog te video”, i u jednoj od epizoda “Državnog posla”. Otac je petoro djece, a od 2014. godine je upravnik Beogradskog dramskog pozorišta.

Početak predstave je predviđen u 19 časova.

Kako je predstava protekla u Derventi, pročitajte OVDJE.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here