Vijesti Sport Moto-kros izletište “Derventa” domaćin obuke za mlade vozače i seniorske pozivne trke

Moto-kros izletište “Derventa” domaćin obuke za mlade vozače i seniorske pozivne trke

0

MK „Miron moto“ u saradnji sa Moto savezom BiH organizuje pozivnu trku za odrasle i školu za obuku mladih vozača na Moto-kros izletistu „Derventa“ 20. i 21. avgusta.

U subotu, od 12 časova, počinje obuka za mlade vozače, dok će dan kasnije sa početkom u 11 časova biti održana i Pozivna utrka za sve zainteresovane vozače, sa i bez licenci.

U subotu će biti održan 2. po redu savezni MX trening za mlađe uzraste, djecu i kadeti. Na trening je moguć dolazak svih vozača mlađih uzrasta (6-14 god.) sa motociklima 50, 65 i 85 ccm. Uz predavača iz MS BiH će se na treningu raditi u 2 grupe – početnu i naprednu. Trening će biti organizovan uz pedagoški rad sa djecom, te prezentacije dva iskusna demonstratora, saopštili su iz MS BiH.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here