Vijesti Kultura i obrazovanje mRESURS: Srednjoškolci predstavili svoje talente

mRESURS: Srednjoškolci predstavili svoje talente

0

Prošlog četvrtka u sali Skupštine grada Doboja predstavnici Mreže savjeta učenika dobojske regije predstavili su svoje talente. Kroz druženje, učenici su sviranjem, pjevanjem, recitovanjem, prikazivanjem svojih likovnih radova, izradama papirnih figura predstavili su svoje škole. Osim toga ova aktivnost je imala za cilj da pokaže srednjoškolce u jednom pozitivnom svjetlu.

Iako na manifestaciji nisu učestvovali derventski srednjoškolci, naš grad je predstavljala Marjana Gojković.

Na Sajmu srednjoškolaca, okupili su se učenici iz dobojske regije mRESURS-a, koji su ujedino i idejni tvorci pomenutog sajma. Srednjoškolci širom regije su na kreativan i zabavan način predstavili svoje vještine, sposobnosti i talente, te na taj način pokazali koliko su ustvari bitan segment svakog društva i još jednom potvrdili da su najvrijedniji resurs koji naša država posjeduje, istakla je Marjana Gojković, predsjednica dobojske regije mRESURS-a i učenica četvrtog razreda srednjoškolskog centra “Mihajlo Pupin”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here