Vijesti Društvo MUP nagradio najhrabrije, među njima i službenik Policijske stanice Derventa

MUP nagradio najhrabrije, među njima i službenik Policijske stanice Derventa

0

MUP Republike Srpske nagradio je 14 policajaca koji su se tokom godine iskazali hrabrošću, profesionalnošću i humanošću, rizikujući svoj život da bi spasli druge.

Zahvalnice su uručene osmorici policajaca PU Istočno Sarajevo, koji su 11. marta spasli dvoje dece iz stana u kojem je izbio požar na petom spratu zgrade u Istočnoj Ilidži. U ekipi su bili Dobro Skakavac, Mirza Kahrović, Radomir Cerovina, Miodrag Bošković, Nikola Simanić, Denis Koldžić, Aleksandar Cerovina, i Bojan Šilj, koji je u međuvremenu preminuo.

Policajac Jure Komljen iz Ljubije nagrađen je jer je van dužnosti uhapsio Marka Šabića, koji je na katolički Uskrs ubio policajca Slađenka Tubina.

Zahvalnice su uručene i policajcu PS Derventa Dejanu Stojanoviću, koji je zajedno s vatrogascima učestvovao u spasavanju žene koja je pokušala da se ubije skokom u bunar. Krim-policajac Vedran Petrović iz Bijeljine van dužnosti je spasao muškarca od utapanja, kao i policajci PS Gradiška Miroslav Ristić, Bratislav Zagorac i Radiša Spasić, koji su 13. januara uskočili u reku Savu kako bi spasli 83-godišnju staricu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here