Vijesti Hronika MUP Srpske: Prijavite prevarante koji se lažno predstavljaju kao timovi za dezinfekciju

MUP Srpske: Prijavite prevarante koji se lažno predstavljaju kao timovi za dezinfekciju

0

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske upozorava građane Srpske, posebno stanovnike Banjaluke, da postoje saznanja da su se u gradu pojavile lica koje se predstavljaju kao ekipe za dezinfekciju stanova i potpuno zaštićeni maskama, pokušavaju iskoristiti trenutnu situaciju i ući u stanove ili kuće s ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Građani se mole da ovakva lica ni na koji način ne puštaju u svoje domove i da takve slučajeve odmah prijave policiji na besplatan telefonski broj 122, naglašava se u saopštenju iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a navode da ekipe za dezinfekciju moraju biti angažovane od zajednica etažnih vlasnika, a za ulazak u stan morali bi da imaju službenu legitimaciju kojom bi trebalo da potvrde svoj identitet i angažman.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here