Vijesti Kultura i obrazovanje “Muzičkim vremeplovom“ se oprostili od vrtića – FOTO

“Muzičkim vremeplovom“ se oprostili od vrtića – FOTO

0

Centar za kulturu Derventa večeras je odzvanjao veselim pjesmicama koje su, uz pomoć svojih mlađih kolega, izvele starije grupe, djece vrtića „Trol“ koje se polako pripremaju za školske obaveze.

Tradicionalnom manifestacijom od predškolskih klupa se oprostilo 90 malošana iz vrtićkih grupa, te još toliko polaznika tromjesečnog Pripremnog programa za djecu koja nisu pohađala nastavu u nekoj od predškolskih ustanova.

Oni su već odavno završili svoje programe i ovo im je prvi, ali zasigurno ne i posljednji nastup, a dok su naši mališani obilježili zadnje dane boravka u vrtiću prije polaska u školu. Pripremili smo jedan rezime svih programa koje naši polaznici pohađaju tokom jedne predškolske godine oblikovan u „Muzički vremeplov“ koji će obuhvatiti muzičke pravce od od izvornog kola pa do moderne muzike, pojasnila je Gordana Simić, direktorica vrtića.

Polaznici Predškolske ustanove „Trol“ pored redovnog programa mogu da pohađaju i školice engleskog jezika, sporta, plesa i muzike.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here