Vijesti Politika Na 6. sjednici Skupštine opštine o kapitalnom budžetu, podsticajima poljoprivredi…

Na 6. sjednici Skupštine opštine o kapitalnom budžetu, podsticajima poljoprivredi…

0

Šesta sjednica Skupštine opštine Derventa biće održana 5. aprila 2017. godine, odlučeno je na četvrtoj sjednici Kolegijuma Skupštine opštine.

Na dnevnom redu skupštinskog zasjedanja naći će se prijedlog Plana kapitalnih ulaganja u 2017. godini, prijedlog Programa podsticaja poljoprivredne proizvodnje u 2017. godini, prijedlog o izmjeni odluke o dugoročnom kreditnom zaduženju opštine u okviru “Projekta hitnog oporavka od poplava”, nacrt Statuta opštine i Poslovnika o radu Skupštine opštine, kao i izvještaj o radu Skupštine opštine u periodu od januara do oktobra 2016. godine i o radu stalnih radnih tijela SO za isti period. Biće utvrđeni i nacrti Regulacionog plana “Centar Istok-Centar Zapad-Blok Zapad” i revizije dijela Regulacionog plana “Rampa-Sajmište”

Odbornici će razmotriti i niz prijedloga o prodaji nepokretnosti u svojini opštine, izvještaj o realizaciji Programa sanacije i održavanja lokalnih puteva u 2016. godini kao i Program za 2017.godinu.

Na dnevnom redu naći će se i izvještaji o radu i poslovanju svih javnih ustanova i Javnog preduzeća “Derventski list i Radio Derventa” u 2016. i programi rada i poslovanja za 2017. godinu, te informacije o stručnoj zastupljenosti nastavnog kadra u školskoj 2016/17. godini u srednjim školama, informacija o stanju u oblasti kulture te razrješenje dosadašnjeg  i imenovanje novog zamjenika predsjednika Komisije za propise Skupštine opštine.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here