Vijesti Politika Na 7. sjednici Skupštine o kadrovskim pitanjima i prodaji nepokretnosti u svojini...

Na 7. sjednici Skupštine o kadrovskim pitanjima i prodaji nepokretnosti u svojini Grada Derventa

2

Sedma sjednica Skupštine grada Derventa održaće se u petak, 16. jula 2021. godine sa početkom u 9,00 časova u sali Skupštine grada Derventa. Na dnevnom redu naći će se 38 tačaka.

Skupština grada Derventa razmatraće više prijedloga odluka o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini Grada Derventa u obuhvatu RP „INDUSTRIJSKA ZONA“ putem usmenog javnog nadmetanja (prva licitacija), o prodaji nepokretnosti u svojini Grada Derventa u obuhvatu RP „ DERVENTA-SJEVER-LUG“ putem usmenog javnog nadmetanja (prva licitacija), prodaji nepokretnosti u svojini Grada Derventa u obuhvatu RP „KOMUNALNO-SERVISNI CENTAR“ putem druge licitacije Dobrić (Petar) Daliboru, o prodaji nepokretnosti u svojini Grada Derventa (k.č. broj:115/63 i 115/85) u obuhvatu RP „KOMUNALNO-SERVISNI CENTAR“ putem druge licitacije Markuljević (Petar) Mladenu iz Dervente, o prodaji nepokretnosti u svojini Grada Derventa (k.č. broj:115/29 i 115/84) u obuhvatu RP „KOMUNALNO-SERVISNI CENTAR“, putem druge licitacije Markuljević (Petar) Mladenu iz Dervente, o prodaji neposrednom pogodbom gradskog građevinskog zemljišta u svojini Grada Derventa, a radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice Tadić (Petko) Miletu iz Dervente, o prodaji neposrednom pogodbom gradskog građevinskog zemljišta u svojini Grada Derventa, a radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice privrednom društvu „AMIKA“ d.o.o. Derventa, o zamjeni nekretnina između Grada Derventa i Cvijanović (Živko) Ljube, e o zamjeni nekretnina između Grada Derventa i privrednog društva „DDE EXPORT“ d.o.o. Banja Luka, o zamjeni nekretnina između Grada Derventa i Bašić (Mihajlo) Nemanje, o zamjeni nekretnina između Grada Derventa i Vasić (Savo) Krste, o prihvatanju ponuđenog zemljišta, kao poklona, bez naknade od ranijeg posjednika Vasić (Nedo) Svetislava.

Pred odbornicima će se naći i Prijedlog odluke o uređenju prostora i građevinskom zemljištu, Prijedlog odluke o visini naknade za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, te prijedlog odluka usvajanju Gender akcionog plana grada Derventa za period 2021.-2024. godine.

Skupština grada Derventa na 7. sjednici razmatraće ,Prijedlog rješenja o imenovanju Savjeta za izradu izmjene dijela Regulacionog plana „GAKOVAC.

Razmatraće se prijedlozi kadrovskih odluka i to Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje tri člana Upravnog odbora Javne ustanove „Turistička organizacija opštine Derventa“, Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje tri člana Upravnog odbora Javne ustanove „Centar za kulturu“ Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju vršioca dužnosti dikrektora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju članova Upravnog odbora Javne ustanove “Turistička organizacija opštine Derventa” i Prijedlog rješenja o razrješenju članova Upravnog odbora Javne ustanove “Centar za kulturu” Derventa. Na dnevnom redu 7. sjednice razmatraće se i nekoliko rješenja o razrješenju i imenovanju komisija za izbor po javnim konkursima u javnim ustanovama i rješenja o imenovanju komisija za primopredaju dužnosti između imenovanih lica u JU “Turistička organizacija opštine Derventa” i Javnoj ustanovi Gerontološki centar Derventa.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here