Vijesti Društvo Na licitaciji i imanje u Derventi

Na licitaciji i imanje u Derventi

1

Stečajni upravnik Banke Srpske oglasio je javnu prodaju imovine na više lokacija čija je ukupna procijenjena vrijednost oko 6,6 miliona maraka.

Najvećom cifrom, od gotovo 6,2 miliona KM, procijenjena je imovina na području Prijedora, a u pitanju su, između ostalog, skladište boja i lakova, diskont, višenamjenska hala, uprava, portirnica, garaža, radionice, auto-servis, kao i trafo-stanica. Na dobošu je i još nekoliko poslovnih zgrada te poslovnih prostora.

Osim nepokretnosti na području Banjaluke, Bijeljine, Sokoca i Srpca, “na dobošu” će se naći i poslovni objekat restoran-ribnjak i ostali pomoćni objekti, te zemljište u vidu njiva, šuma i pašnjaka u Kalenderovcima vrijednosti 137.611 KM.

Putem usmenog javnog nadmetanja 18. februara u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci zainteresovani će se tako po četvrti put moći nadmetati za poslovne i druge objekte.

Potencijalni kupci raspoloživu prodajnu dokumentaciju mogu pogledati svakog radnog dana od 12 do 14 časova u prostorijama ove banke u Banjaluci, u Aleji Svetog Save na broju 61, a razgledanje nekretnina moguće je uz prethodni dogovor.

Pravo učešća u javnoj prodaju imaju lica koja uplate depozit u iznosu od 10 odsto od procijenjene cijene nekretnine koja se licitira, a najviše 50.000 KM po jednoj nekretnini.

Agencije

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here