Vijesti Kultura i obrazovanje Na “Noći boema” u Inđiji učestvovala i dva derventska pjesnika

Na “Noći boema” u Inđiji učestvovala i dva derventska pjesnika

0

Susreti pjesnika “Noć boema” u Inđiji, posvećenih jednom od velikana srpske književnosti Miroslavu Miki Antiću, okupili su više od 50 pjesnika iz Srbije, Republike Srpske, BiH, Slovenije, Hrvatske, Švedske, Njemačke, Švajcarske i Austrije.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizovao je Književni klub “Miroslav Mika Antić” iz Inđije.

Predsjednik književnog kluba Zlatomir Borovnica zahvalio se pjesnicima na učešću i podršci manifestaciji, koja se organizuje po 15. put u mjesecu martu, pred rođendan ovog pjesnika velikana.

Najmlađi učesnik manifestacije bila je dvanaestogodišnja Evita Bojkovac iz Dervente koja već ima objavljenu samostalnu zbirku pjesama “Leptirova čajanka”, a njezin nastup na manifestaciji izazavao je veću pažnju i podršku svih pjesnika. Pored Evite, susretima pjesnika prisustvovao je i Nenad Simić, član Srpskog književnog kluba “Vihor” iz Dervente.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here