Vijesti Hronika Na opijate testirano gotovo 400 vozača iz regije

Na opijate testirano gotovo 400 vozača iz regije

0

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Tokom akcije ukupno je kontrolisano 396 učesnika u saobraćaju.

– Tom prilikom je kod 65 lica utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, dok su četiri lica sakcionisana zbog upravaljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih lijekova. Tokom navedene akcije osam lica je lišeno slobode zbog alkoholisanosti, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za ostale učinjene prekršaje iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 129 prekršajnih naloga.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here