Vijesti Najave i obavještenja Na osmoj večeri Ljetne art scene predstaviće se najmlađi umjetnici

Na osmoj večeri Ljetne art scene predstaviće se najmlađi umjetnici

0

Osmo veče Ljetne art scene održaće se u nedjelju, 6. septembra, sa početkom od 19 časova.

U nedelju organizujemo Ljetnu art scenicu posvećenu našim klincima i klincezama. Evita Bojkovac, višestruko nagrađivana mlada pjesnikinja za ovu priliku poklanja 5 primjeraka svoje knjige, najavila je Aleksandra Marilović.

Pored Evite, svoje talente će pokazati Elena Matić, Jovana Nović, Sunja Dušanić i Milkica Marjanović.

Inače, pod pokroviteljstvom Narodne biblioteke “Branko Radičević” manifestaciju organizuju književnica Aleksandra Marilović, profesorica Milijana Žunić, te pijanistkinja Dragana Latinović.

Pored predstavljanja derventskih umjetnika, festival ima za cilj prikupljanje sredstva za kupovinu klavira za Biblioteku, čime bi se stekla mogućnost održavanja više raznovrsnijih kulturnih dešavanja, zbog čega je u ovoj ustanovi postavljena i prodajna izložba radova derventskih umjetnika.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here