Vijesti Društvo Na početku lovne sezone pali prvi divljaci

Na početku lovne sezone pali prvi divljaci

0

U mjestu Kulina, opština Derventa, lovac Mile Dobrić upucao je divlju svinju  težine 150, a njegov kolega Novo Ignjić još jednu težine 120 kilograma. Ovo je najveći ulov na početku lovne sezone, a od mnogobrojnih lovaca na ovom području najpreciznije oko imala su ova dva lovca. Dobrić je član Lovačke sekcije Agići, a Ignjić LS Bosanski Lužani.

Na pocetku lovne sezone pali prvi divljaci

-Pronašao sam divljaka u šištri, jednim metkom sam ga ranio. Pokušao je da umakne, pa sam opalio još jedan nakon čega je ostao nepomičan. I do sada sam imao dosta ulova, ali za mene je ovaj najdraži- kaže Dobrić.

Iskusni lovci iz Dervente obećali su nove ulove, kažu da su primjetili dosta divljači, što nagovještava dobru lovnu sezonu. Na slici su još lovci: Dalibor Dobrić, Slaven Mičija, Lazo Ignjić, Savo Sekulić, Darko Lišičić, Petar Dobrić i Nikola Mitrović.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here