Vijesti Društvo Na početku lovne sezone pali prvi divljaci

Na početku lovne sezone pali prvi divljaci

0

U mjestu Kulina, opština Derventa, lovac Mile Dobrić upucao je divlju svinju  težine 150, a njegov kolega Novo Ignjić još jednu težine 120 kilograma. Ovo je najveći ulov na početku lovne sezone, a od mnogobrojnih lovaca na ovom području najpreciznije oko imala su ova dva lovca. Dobrić je član Lovačke sekcije Agići, a Ignjić LS Bosanski Lužani.

Na pocetku lovne sezone pali prvi divljaci

-Pronašao sam divljaka u šištri, jednim metkom sam ga ranio. Pokušao je da umakne, pa sam opalio još jedan nakon čega je ostao nepomičan. I do sada sam imao dosta ulova, ali za mene je ovaj najdraži- kaže Dobrić.

Iskusni lovci iz Dervente obećali su nove ulove, kažu da su primjetili dosta divljači, što nagovještava dobru lovnu sezonu. Na slici su još lovci: Dalibor Dobrić, Slaven Mičija, Lazo Ignjić, Savo Sekulić, Darko Lišičić, Petar Dobrić i Nikola Mitrović.

N.S. – Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here