Vijesti Politika Na prvoj ovogodišnjoj sjednici SO Derventa o programima rada javnih ustanova

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici SO Derventa o programima rada javnih ustanova

0

Trideset peta sjednica Skupštine opštine Derventa održaće se u četvrtak, 30. januara, sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu naćiće se 25 tačaka.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 33. i 34. sjednice Skupštine opštine i „aktuelnog časa“, Skupština opštine Derventa, razmatraće Prijedlog odluke o prenosu prava vlasništva dva putnička vozila na Gerontološki centar, Prijedlog odluke o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Derventa upisanih u KO Derventski Lug putem licitacije Golub (Momčilo) Slobodanu, Prijedlog odluke o poništenju Javnog konkursa za izbor i imenovanje tri člana Upravnog odbora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa i Prijedlog odluke o raspisivanju ponovnog Javnog konkursa za izbor i imenovanje tri člana Upravnog odbora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa.

Odbornici Skupštine opštine na 35. sjednici razmatraće Programe rada i Finansijske planove za 2020. godinu 8 javnih ustanova čiji je osnivač opština Derventa i to JZU Dom zdravlja Derventa, JU „Centar za socijalni rad Derventa“, JU Narodna biblioteka „Branko Radičević“, JU „Centar za kulturu“, JU „Sportski centar“, JU „Turistička organizacija opštine Derventa, JU Gerontološki centar i JPU „Trol“ Derventa), kao i Program rada i poslovanja za 2020. godinu JP „Derventski list i Radio Derventa“ d.o.o. Derventa.

Na dnevnom redu 35. sjednice nalazi se i razmatranje Izvještaja o realizaciji raspodjele novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela na području opštine Derventa u 2019. godini, Informacije o stanju nasilja u porodici na području opštine Derventa sa aspekta pojave i sa aspekta odgovora na nasilje od strane subjekata zaštite u opštini Derventa sa prijedlogom mjera za sprečavanje i suzbijanje nasilja u porodici i razmatranje Izvještaja Komisije za izbor o sprovedenom postupku po Ponovnom Javnom konkursu sa prijedlogom za imenovanje direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Derventa.

Kad su u pitanju kadrovska rješenja u javnim ustanovama, na ovoj sjednici razmatraće se Prijedlog rješenja o razrješenju vršioca dužnosti direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Derventa, Prijedlog rješenja o imenovanju direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti članova Upravnog odbora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o imenovanju vršilaca dužnosti članova Upravnog odbora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti vršioca dužnosti člana Upravnog odbora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“, Derventa i Prijedlog rješenja o imenovanju jednog člana Upravnog odbora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here