Vijesti Kultura i obrazovanje Na redu film i ples: U utorak peto veče Ljetnje art scene

Na redu film i ples: U utorak peto veče Ljetnje art scene

0

Peto veče Ljetne art scene u Derventi održaće se na platou ispred Narodne biblioteke “Branko Radičević” u utorak, 11. avgusta, od 21 čas.

Biće ovo svojevrsna veče filma i plesa, jer će svoje filmove predstaviti Vuk Pijetlović, student FTV režije sa Akademije umjetnosti u Banjaluci, kao i plesački par Ivana Simić i Srđan Jeftić.

Pored predstavljanja derventskih umjetnika, festival ima za cilj prikupljanje sredstva za kupovinu klavira za Biblioteku, čime bi se stekla mogućnost održavanja više raznovrsnijih kulturnih dešavanja, zbog čega je u ovoj ustanovi postavljena i prodajna izložba radova derventskih umjetnika.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here