Vijesti Politika Na narednoj sjednici SO Derventa i o Rebalansu budžeta

Na narednoj sjednici SO Derventa i o Rebalansu budžeta

0

Na 26. sjednici Kolegijuma odlučeno je da će 29. sjednica Skupšine opštine Derventa biti održana 27. juna.

Usaglašene su teme za skupštinsko zasjedanje pa će se na dnevnom redu naći Rebalans budžeta opštine za 2019. godinu, prijedlog odluka o donošenju dijela Regulacionog plana „Centar Istok-Centar Zapad-blok br. 4″, prijedlog o imenovanju članova Foruma za bezbjednost građana opštine, te informacije o poslovanju privrede na području opštine u 2018. godini, o uslovima i životu omladine na području opštine, o stanju narkomanije na području opštine i mjerama za njeno suzbijanje, o radu Prvostepene stručne  komisije za ocjenjivanje sposobnosti i funkcionalnog stanja punoljetnih lica, o preventivnoj zdravstvenoj zaštiti stanovništva  opštine u 2018. godini.

Pred odbornicima će se naći i prijedlog razrješenja direktora JU “Centar za socijalni rad” i imenovanje vršioca dužnosti u istoj ustanovi.

Nije bilo dopuna predloženih  tema, ali je usvojen prijedlog da se sjednice Kolegijuma tokom ljetnog perioda održavaju u prijepodnevnim časovima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here