Vijesti Politika Na Vanrednoj sjednici SO Derventa o prijedlogu Kapitalnog budžeta vrijednog 1,8 miliona...

Na Vanrednoj sjednici SO Derventa o prijedlogu Kapitalnog budžeta vrijednog 1,8 miliona maraka

0

U ponedjeljak (11. maja) u Velikoj sali Centra za kulturu održaće se Prva vanredna sjednica Skupštine opštine Derventa na kojoj će se raspravljati o 13 tačaka dnevnog reda.

Načelnik opštine Milorad Simić ostakao da je jedan od koraka normalizacije epidemiološke situacije i održavanje Vanredne sjednice Skupštine opštine Derventa.

– Na njoj će se naći ključne tačke poput izvršenja prošlogodišnjeg budžeta u vezi čega možemo da konstatujemo da smo uštedili skoro 1,2 miliona maraka koje će nam dobro doći s obzirom na slabije punjenje budžeta ove godine. Rasporedićemo 1,8 miliona maraka i konačno krenuti u raspisivanje tendera i uvođenje u posao izabranih za izvođenje kapitalnih projekata na svim dijelovima naše opštine, naglasio je Simić.

Pored Kapitalnog budžeta, pred odbornicima će se naći i Prijedlog programa dodjele subvencija poslovnim subjektima za ublažavanje ekonomskih posljedica nastalih usljed bolesti “kovid-19”, izazvane virusom SARS-CoV2 u opštini Derventa, te Prijedlog plana korišćenja sredstava za podsticanje razvoja poljoprivrede i sela na području opštine Derventa za 2020. godinu u iznosu od 350.000 maraka.

Download (DOC, 25KB)

Download (DOC, 35KB)

Download (DOCX, 55KB)

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here