Vijesti Privreda Načelnik Simić ugostio delegaciju “Vokela”

Načelnik Simić ugostio delegaciju “Vokela”

0

Načelnik opštine Milorad Simić razgovarao je sa predstavnicima kompanije „Vokel“ o izgradnji novog poslovnog objekta u Derventi. Ova kompanija je već ranije kupila zemljište u Željezničkoj ulici, u zoni gdje se već gradi nekoliko novih objekata.

Riječ je o objektu od oko pet hiljada metara kvadratnih u kojem će biti zaposleno oko četrdesetak radnika. Vrijednost investicije je oko četiri miliona maraka.

„Kompanija „Vokel“ je na tržištu BiH i izvan njega prisutna više od trideset godina. Osnovna djelatnost kompanije je uvoz, izvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Poslovnice „Vokela“, u kojima je zaposleno preko 270 radnika, nalaze se u 13 gradova Federacije BiH i Republike Srpske.

Derventa.ba

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here