Vijesti Privreda Načelnik Simić ugostio delegaciju “Vokela”

Načelnik Simić ugostio delegaciju “Vokela”

0

Načelnik opštine Milorad Simić razgovarao je sa predstavnicima kompanije „Vokel“ o izgradnji novog poslovnog objekta u Derventi. Ova kompanija je već ranije kupila zemljište u Željezničkoj ulici, u zoni gdje se već gradi nekoliko novih objekata.

Riječ je o objektu od oko pet hiljada metara kvadratnih u kojem će biti zaposleno oko četrdesetak radnika. Vrijednost investicije je oko četiri miliona maraka.

„Kompanija „Vokel“ je na tržištu BiH i izvan njega prisutna više od trideset godina. Osnovna djelatnost kompanije je uvoz, izvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Poslovnice „Vokela“, u kojima je zaposleno preko 270 radnika, nalaze se u 13 gradova Federacije BiH i Republike Srpske.

Derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here