Vijesti Društvo Nagrade za petice

Nagrade za petice

0

Vi ste elita derventskih đaka, ali to nipošto ne znači da ste nešto završili. Samo ste na najboljem putu i imate ogroman potencijal da završite sve što planirate, rekao je načelnik opštine Derventa Milorad Simić, obraćajući se nagrađenim učenicima derventskih osnovnih i srednjih škola.

Nagrade za petice

Opština Derventa je, kao i svake godine, nagradila najbolje učenike, odnosno “vukovce”, kao i dobitnike priznanja na republičkim takmičenjima. Osim učenika koji su tokom svog školovanja znali samo za petice, nagrađeni su harmonikaši i članovi ekipe Crvenog krsta.

Za učenike generacije u osnovnim školama proglašeni su Uroš Džigerović, Milica Marić, Sonja Lazić i Jovana Rodić.

Najbolje rezultate tokom srednjeg školovanja pokazali su Tanja Marić i Siniša Jovičić iz Stručne škole za radnička zanimanja, te Anja Mišić iz Gimnazije sa tehničkim školama.

Uručujući nagrade načelnik opštine je naglasio da je pred svima još uvijek dosta rada i odricanja kako bi bili spremni za životne izazove.

Č.V. – Glas Srpske

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here