Vijesti Društvo Nagrade za petice

Nagrade za petice

0

Vi ste elita derventskih đaka, ali to nipošto ne znači da ste nešto završili. Samo ste na najboljem putu i imate ogroman potencijal da završite sve što planirate, rekao je načelnik opštine Derventa Milorad Simić, obraćajući se nagrađenim učenicima derventskih osnovnih i srednjih škola.

Nagrade za petice

Opština Derventa je, kao i svake godine, nagradila najbolje učenike, odnosno “vukovce”, kao i dobitnike priznanja na republičkim takmičenjima. Osim učenika koji su tokom svog školovanja znali samo za petice, nagrađeni su harmonikaši i članovi ekipe Crvenog krsta.

Za učenike generacije u osnovnim školama proglašeni su Uroš Džigerović, Milica Marić, Sonja Lazić i Jovana Rodić.

Najbolje rezultate tokom srednjeg školovanja pokazali su Tanja Marić i Siniša Jovičić iz Stručne škole za radnička zanimanja, te Anja Mišić iz Gimnazije sa tehničkim školama.

Uručujući nagrade načelnik opštine je naglasio da je pred svima još uvijek dosta rada i odricanja kako bi bili spremni za životne izazove.

Č.V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here