Vijesti Kultura i obrazovanje Nagrađuju najljepše likovne radove: Glossa centar Derventa organizuje vaskršnju nagradnu igru

Nagrađuju najljepše likovne radove: Glossa centar Derventa organizuje vaskršnju nagradnu igru

0

Povodom nadolazećih vaskršnjih praznika Glossa – centar za njemački jezik Derventa organizuje nagradnu igru za sve polaznike, učenike osnovnih škola i djecu predškolskog uzrasta. Tema nagradne igre je „OSTERN“- Vaskrs/Uskrs.

Šta je potrebno uraditi za učešće u nagradnoj igri?

Kako biste stekli pravo na učešće u nagradnoj igri, neophodno je da napravite likovni rad povodom vaskršnjih praznika na kojem će stajati i čestitka na njemačkom jeziku „Frohe Ostern“ ili slično, i dostavite ga u poslovnicu Glossa-centra u Derventi (ul. Cara Lazara 45, u zgradi Derventskog lista) do 30. aprila. Pokažite svu svoju kreativnost, iskoristite svoje znanje njemačkog jezika i osvojite jednu od vrijednih nagrada, kažu u Glossa centru Derventa.

Likovni rad može biti urađen na željeni način i željenom tehnikom. Najljepši radovi biće nagrađeni popustima od 50%, 30% i 20% na kurseve za djecu.

Sve nagrade se mogu prenijeti na druge osobe, tako da je moguće nekome prirediti lijep poklon, ukoliko sami ne žele iskoristiti nagradu. Glossa-tim svim učesnicima želi mnogo zabave i sreće prilikom nagradne igre. Radujemo se Vašim čestitkama, naglašavaju u Glossa centru.

Pobjednici će biti objavljeni 06. maja na internet stranici Glossa-centra www.glossa.ba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here