Vijesti Društvo Nagrađeni najbolji biznis planovi

Nagrađeni najbolji biznis planovi

0

Prvu nagradu na takmičenju za izbor najbolje poslovne ideje, koje je organizovano u Derventi, osvojili su članovi Fitnes centra “BEFIT” (Ljiljana Popović, Suzana Nikolić, Dejan Knežević, Bojan Popović, Irena Eminović).

Nagradjeni najbolji biznis planovi

– Takmičenjem se nastojalo probuditi preduzetnički duh među mladim ljudima. Projekat ima i cilj da podstakne nezaposlene da razmišljaju o preduzetništvu, motiviše kreativne ljude sa inovativnim i provedivim poslovnim idejama i ohrabri ih da te ideje sprovedu u djelo – istakao je izvršni direktor resursnog centra Foruma NVO Derventa Čedomir Ćorić.

On je dodao da je, kako bi smanjili nezaposlenost, Forum NVO Derventa organizovao tri radionice i štampao vodič “Koraci u zapošljavanju i samozapošljavanju”. Druga nagrada dodijeljena je biznis planu “Unikatna obuća za svačiji ukus”, dok je treću nagradu osvojio tim koji je predstavio plan “Proizvodnja prirodnih sokova i cemova”.

Specijalna nagrada pripala je planu “Proizvodnja drvenih kutija”.

N.S. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here