Vijesti Društvo Najčitanije vijesti na portalu Derventa Cafe

Najčitanije vijesti na portalu Derventa Cafe

0

Najčitanija objava u protekle sedmice bila je reportaža portala “Srpska Cafe” o heroju Miroslavu Miki Mikereviću, sa gotovo 12,5 hiljada čitanja. Pored nje, dobru čitanost su imale i druge reportaže, poput onih o mikrokreditnom službeniku Zoranu Kaloperoviću (4.800+) i preduzeću “Inox M” (4.300+).

Kao i do sada, veliku posjećenost imaju vijesti koje pripadaju rubrici “Hronika”. Izvještaj CJB Doboj o požaru u automehaničarskoj radionici pročitan je 6.400 puta.

Pažnju čitalaca našeg portala privukle su i vijesti o početku drugog polugodišta za derventske učenike; o problemima sa grijanjem u srednjim školama (7.400+) i otklanjanu kvara i početku polugodišta za srednjoškolce (4.800+).

Nešto više od 4.500 posjeta imao je tekst o pružanju terenske konsultativno-specijalističke zaštite, prema kojoj su dobojski ljekari pregledali više od 6.000 Dervenćana.

Najčitanije sportske vijesti bile su o uručivanju nagrade za najbolju juniorku BiH u 2016. godini Kristini Čečavac (2.800+), te o ambicioznim planovima uprave FK Tekstilac Kort u narednom periodu (2.600+).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here