Vijesti Sport Nakon 12 godina renovirano igralište OŠ “19. april” – FOTO

Nakon 12 godina renovirano igralište OŠ “19. april” – FOTO

0

Košarkaški klub “Derventa” inicirao je, i uz pomoć KK “Igokea” i OŠ “19. april”, proveo akciju uređenja igrališta pored ove osnovne škole. U okviru akcije obnovljene su linije, zavarene konstrukcije, te postavljene nove table, obručevi i mrežice.

Ovom akcijom članovima kluba i ljubiteljima basketa u Derventi željeli su omogućiti korištenje terena na kojem mogu igrati i trenirati.

Košarkaski klub “Derventa” će u narednom periodu organizovati treninge, a u avgustu i Ljetnju ligu mladih na terenima “19. april”. Omladina željna treninga i dobrog druženja već sada može da se upiše u klub i pristupi treninzima na otvorenom, poručili su iz KK “Derventa”.

Ovim putem, KK “Derventa” zahvalio se čelnicima “Igokee” na donaciji tabli, kao i direktorici OŠ “19. april” Elviri Miljić, koja je klubu obezbijedila mjesto za treniranje, a ljubiteljima košarke mjesto za kvalitetnu igru i druženje.

Nemanja Ratkovac – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here